Bursa Aurului / Achizitionare Metale Pretioase

· Achizitionare metale pretioase ·

Metale aur

LINGOURI DE AUR Un lingou de aur reprezinta cantitatea de aur sub orice forma rafinat, care este realizat sub forma de lingou de producatori si urmareste conditiile standard de producere, etichetare si de inregistrare.

MONEZI DE AUR Daca detineti monede din aur, este un moment prielnic sa le valorificati. Indiferent de tara de provenienta, epoca din care vin si gradul de deteriorare, le evaluam si puteti obtine o valoare de piata corecta. Cumparam monede de aur complete sau incomplete. Monede din aur de 24 karate, 18 karate sau orice alt aur pot fi evaluate si le puteti vinde la adevarata lor valoare.

BIJUTERII DETERIORATE Valoarea bijuteriilor este bazata doar pe doi factori: greutate si puritate. Noi cumparam orice in orice conditii, incluzand bijuterii deteriorate, rupte, demodate sau chiar urate. Aproape oricine are bijuterii care nu mai sunt la moda.Cumparam aur chiar si bijuterii incomplete, fragmente, piese rupte.Orice piesa din aur are o valoare data de greutatea sa si de prelucrarea sub forma de bijuterie. Cumparam aur sub orice forma, in piese intregi sau deteriorate.

Metale argint

Metalele prețioase sunt evaluate din punct de vedere al purității (carataj) și greutății (gramaj). Evaluarea este gratuită, plata pentru obiecte se realizează pe loc, iar valoarea pentru metale prețioase se calculează fără scăzămant.

Tranzacțiile realizate de societatea nostra sunt rapide, ușoare și transparente.

Cumparam bijuterii deteriorate , nedeteriorate ,demodate sau care nu va mai plac ,tacamuri ,vesela,diferite obiecte de argint,monezi de argint, lingouri de argint si argint industrial care este un bun conducator de electricitate folosit in electrotehnica si electronica.

Deoarece este foarte ductil, se pot realiza prin tragere fire sau foite, iar prin turnare si ambutisare, conectori si pastile pentru contacte electrice.

·ANPC· / Legislatie / Autorizatii / Marcarea / Bursa Aurului ©2017 / Firme Surori