Bursa Aurului / Despre Noi

· Despre Noi ·

Despre noi

Bursa Aurului ofera servicii de cumparare, Aur, Argint,Platina si diamante de la Persoanele Fizice/Juridice din Romania, precum si import-expot, topire si reconditionare.

Suntem companie producatoare si distribuitoare de metale pretioase en gross, autorizata in temeiul prevederilor Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr 190/2000 privind regimul metalelor si pietrelor pretioase din Romania, sa efectueze operatiuni cu metale pretioase.

Bursa Aurului ofera servicii de cumparare, Aur, Argint, Platina de la persoanele fizice si juridice din Romania, topire , analiza chimica in propriul laborator ,prelucrare aur ,confectionare bijuterii din aur la comanda , reconditionare bijuterii, import bijuterii si aur de investitii , export lingouri din aur si argint. Pentru ca afacerea dumneavoastra sa se dezvolte in ritm alert,aveti nevoie de tranzactii rapide si sigure.

Puteti transforma fragmentele, obiectele deteriorate si bijuteriile,in lingou, in atelierul firmei noastre prin urmatoarele etape:

  • Va asteptam,cu obiectele pe care doriti sa le valorificati la punctul nostru de lucru din Bd Barbu Vacarescu ,Nr 97 ,Sector 2 Bucuresti

  • Evaluam(cantarim )impreuna cantitatea de aur inainte de topire

  • Va invitam sa asistati la procesul de topire

  • Incheiem un contract de colaborare cu clauze diferite in functie de societatea dumneavoastra platitoare de TVA sau neplatitoare de TVA. In conformitate cu codul fiscal se aplica taxarea inversa(art.331 alin.2, litera h) privind T.V.A.-ul.

  • Lingoul este transmis la ANPC pentru expertiza .

  • In baza raportului de expertiza ANPC, va platim valoarea metalului pretios.

·ANPC· / Legislatie / Autorizatii / Marcarea / Bursa Aurului ©2017 / Firme Surori